Вхідні металопластикові двері від виробника

Область застосування пластикових вхідних дверей дуже велика – офісні приміщення, магазини та супермаркети, квартири, заміські будинки, котеджі. Такий вид вхідних дверей має багато переваг.

  • Надійність. Металопластикові двері  не поступаються параметрами надійності металевим дверям, виготовленим з листової сталі. ПВХ профіль має в середині армування, яке може бути товщиною 1,5мм або 2мм, та мати Г-образну форму або більш надійну форму квадрату. В залежності від призначення двері та необхідного ступеню захисту, менеджери компанії GROS нададуть професійну консультацію та допоможуть обрати підходящий варіант серед усій лінійки представлених профілів та доповнити двері надійною фурнітурою.
  • Практичність. Простота догляду – металопластикові двері легко миються, практично не брудняться, стікі до вологи та перепадів температур. Правильно обраний профіль для двері  та професійний монтаж, допоможе зберігти тепло взимку у вашій домівках.
  • Універсальність. Широкий вибір профілів та фурнітури, дозволяє підібрати конструкцію дверей, які підходять для будь-яких приміщень. Металопластикові двері в залежності від обраної комплектації можуть використовуватись, як вхідні, міжкімнатні, тамбурні, офісні, сантехнічні, технічні. Можуть бути встановлені у квартирах, будинках, офісах, торгових центрах, технічних приміщеннях;
  • Варіативний дизайн. Широкий асортимент кольорів ламінаційної плівки, дозволяє підібрати ідельну дверь за дизайном для будь-якого інтерьєру. Можна обрати класичний білий колір, або сучасний антрацит, або вибрати плівку з текстурою дерева, можна зробити кольоровою лише зовнішню сторону або ж навпаки тільки внутрішню. Останньою новинкою в декорі вхідних дверей є використання декоративних панелей, які виглядають супер сучасно та стильно і мають неперевершені практичні характеристики. Вибір неймовірний – рішення за вами!
dvery pvh

Вхідні металопластикові двері

Фірма GROS пропонує широкий вибір профілів для дверей: WDS404, WDS 7Series, Kommerling 70ST, Kommerling 76AD, Kommerling 88 Reload.

Двери для коттеджа

Вхідні двері з декор-панелями (HPL)

Вхідні двері з профілю пвх

Металопластикові вхідні двері можуть бути одностулковими, двостулковими, з фрамугою і без. Все залежить від розмірів отвору та бажань клієнта. Дуже зручні у використанні двостулкові штульпові двері.

Штульпові – означає, що одна половина двостулкових дверей, фіксується спеціальними засувками і може бути відкрита за бажанням, наприклад, щоб занести в приміщення великогабаритну річ.

На вхідні пластикові двері можна встановити наступні  види замків:

  • Замок під натискною ручкою, може бути однозапорним чи багатозапорним (противзломний). Вибір замка робиться в залежності від призначення дверей та потрібного ступеню захисту.
  • Замок-барильце під ручку дугу – частіше використовують у  вхідних дверях до магазинів, офісів, тамбурних приміщен. При використанні такого типу замка, додатково можна встановити доводчик.
    Звичайно, доводчик можна встановити і на внутрішні двері із замком під натискну ручку, але це не рекомендується робити, тому що знижується ступінь довговічності роботи замку з натискною ручкою.
  • Smart замок – парцює за принципом ручка догори – зачинення, ручка вниз опускається тільки за допомогою електронного ключа. Смарт замками можна управляти за допомогою телефону, брелоку, вводу пароля на сенсорній клавіатурі та з телефону через інтернет.

На вхідні металопластикові двері встановлюються силові петлі, зазвичай до 3 штук, їх кількість залежить від розміру дверей.

Також, для підвищення рівня енергоеффективності приміщення, рекомендується встановлювати на вхідні двері теплий поріг (алюмінієвий з термомостом) з додатковими ущільнювачами та віндстопами. 


теплий поріг ЛЮКС

SMART Замок для вхідних дверей

Універсальний біометричний замок на двері. Замок може встановлюватися у вигляді накладки на будь-яку запірну систему і може рухом “ручки вгору” керувати будь-якими запірними системами.
Також цей замок дозволяє перемикатися в режим “ВІЛЬНИЙ ПРОХІД”, коли доступ до приміщення здійснюється без будь-якої ідентифікації, що іноді зручно в робочий час для офісів або заміських будинків.
Спеціально розроблений для будинків, квартир, студій, міні-готелів, хостелів, готелів, офісів та інших приміщень, що здаються в оренду. А також чудово підходить для використання вдома чи в офісі.

Корпус та вся електроніка замку мають додаткове захисне покриття та ущільнювачі, що дозволяє встановлювати замок на вуличні двері за умови, що на замок не буде прямого влучення води. Кріплення замку розташовані з внутрішньої частини, що забезпечує достатню вандалостійкість та захист від спроб силового злому.
За допомогою мобільного телефону, перебуваючи як поруч із замком, так і з будь-якої точки світу, Ви зможете відкрити замок, надати/обмежити доступ до відкриття замку вашому гостю, бачити хто і коли відкривав замок.

Відкриття замку можливе такими способами:

– за допомогою введення пароля на сенсорній клавіатурі або відбитку пальця
– за допомогою некопійованої картки/брелока стандарту MIFARE
– за допомогою механічного ключа
– за допомогою телефону через Bluetooth з’єднання
– За допомогою телефону через інтернет (при купівлі wifi шлюзу).

Двери для коттеджа
Двери для коттеджа
Двери для коттеджа
Двери для коттеджа

Металопластикові вхідні двері з декор-панелями

Переваги дверей з декор панелями (HPL панелями)

  • Сучасний дизайн – створіть двері за своїм дизайном з урахуванням індивідуальних уподобань.
  • Функціональність. Дверні полотна з HPL-панелями не тільки красиво виглядають, вони суттєво покращують функціональність вхідних дверей.
  • Дверне заповнення важить у 4-5 разів менше за двокамерний склопакет, тим самим зменшується навантаження на стулку і петлі.
  • Зовнішній шар – це HPL-панель, яка має високу стійкість до теплової дії, і не схильна до деформацій.
  • Енергоефективність. Вхідні двері з HPL полотнами вже сьогодні відповідають стандартам енергозбереження.
  • Можливість заміни дизайну з часом.

Особливості декор -панелей для вхідних дверей

  1. Сучасні вхідні двері складаються з рами, стулки та заповнення – полотна в середині стулки.
  2. Заповнення дверей – декоративний елемент, від якого залежить зовнішній вигляд конструкції.
  3. Декор-панелі дозволяють надати двері цікавий стильний дизайн, суттєво
    покращують функціональність конструкції, а також забезпечують високий рівень опору теплопередачі.
  4. Декор-панелі базуються на сендвіч-елементах компанії WEISS CHEMIE, які відносяться до преміум-класу як з точки зору якості, так і за показниками
    міцності та довговічності.
HPLпанелі МАСКО

Технічні характеристики вхідних металопластикових дверей з декор панелями

Техніка заповнення дверей

Дверне наповнення вставляється в стулку дверей. Заповнення з обох боків оточений профілем дверної стулки. Поверхня INOX підтримує контур склопакету.

  • Ширина заповнення 40 мм.
  • Склопакет 36 мм
  • Показник теплопровідності 0,8 W/m2K.
  • Вага 7 кг/м2

Сендвіч елементи COSMO

  • теплопровідність 0,8 W/m2K
  • стійкість до ультрафіолету та атмосферних впливів – норми DIN EN ISO 4892 та вимоги RAL-GZ 716/1
  • підвищена ударна в’язкість – стандарт DIN EN ISO 179 (DIN 53453)
  • вологостійкість без фторо-хлорводневих домішок
  • межа міцності на стиск 0,3 Н/мм2

Стандарт дверного заповнення

ДЛЯ КОЛЬОРОВИХ ПАНЕЛЕЙ – сендвіч-елементи COSMO Therm – HPL/HD. Сендвіч-елементи, що складаються з пластику (HPL) товщиною 2,0 мм, декорованого плівкою, та наповнювача з екструдованого пінополістиролу (XPS).
ДЛЯ БІЛИХ ПАНЕЛЕЙ – Сендвіч-елементи COSMO Therm. Сендвіч-елемент, що складається з ПВХ, товщиною 1,5 мм, та наповнювача з екструдованого пінополістиролу (XPS).

GROS пропонує безліч можливостей індивідуальної конфігурації вхідних дверей з декор-панелями HPL.

  • Нові стандарти з погляду дизайну та технологічності.

  • Створіть саме ті двері, про які мрієте!

Вхідні двері – візитна картка будинку!

Колекція кольорів декор-панелей (HPL панелі) для вхідних дверей

Antracite

HPL-AntraciteV07_300

Bazalt

HPL Двери Харьков

Dark Oak

Вхідні двері 1

Golden Oak

HPL Двери Харьков