СІТКА АНТИКІШКА В ХАРКОВІ

МОСКІТНІ СІТКА АНТИКІШКА

З кожним роком москітна сітка Антикішка набирає все більшої популярності серед наших клієнтів! Бо саме такий варіант захисту від комах, є найкращим для власників домашніх пухнастих улюбленців з кігтиками.

Компанія GROS пропонує два варіанти москітних сіток “Антикішка” – Стандарт та Люкс.

Найпоширеніший з них – це рамочна сітка типу “Ідеал” з металевим полотном. Такий вид сіток дуже практичний, бо жодна кішка не зможе подряпати та пошкодити металеве москітне полотно. Також такий варіант підходить мешканцям високих поверхів та часних будунків, котеджів, яким періодично псують сітки птахи. Таке трапляється, бо іноді в полотні сітки застряють дрібні комахи та жучки, які приманюють пташок – така собі годівничка )) Але ж страждає полотно сітки, бо міцними клювами птахи його розривають залишаючи маленькі дірочки. Якщо це ваш випадок, то москітна сітка “Антикішка” – ідеальний варіант!

Отже, перший варіант “Антикішка Стандарт” – це рамочна сітка з металевим полотном, яка виготовляється з профілю Ідеал (з крилом), має дві ручки та кріплення на металевих гачках, які легко прокручуються та дозволяють закріпити сітку у вікні. 

Характеристики москітної сітки “Антикішка Стандарт”

  1.  Міцне металеве полотно, яке не рветься та абсолютно безпечне для тварин.
  2.  Добре захищає від комах та пуху.
  3.  Витримує вагу тварини до 7кг.
  4.  Має два кольори профілю – білий та коричневий.
  5.  Розміри “Антикішки” не відрізняються від розмірів сітки зі звичайним полотном.
  6.  Легко встановлюється та знімається за необхідності.

Кішка більше не розірве полотно сітки, не вистрибне за пташками крізь москітну сітку, і не прорве пазурами полотно москітної сітки.

Зовні, москітна сітка Антикішка має дуже акуратний зовнішній вигляд з приємним металевим відливом. Такий варіант сітки прослужить вам багато років. Для замовлення сітки вам необхідно заміряти світовий простір вікна – відкрити стулку, та заміряти ширину та висоту від ущільнювача до ущільнювача, або можете викликати нашого майстра, який зробить замір, а по готовності сітки привезе та встановить її.

Москітна сітка «Антикішка Люкс»

Другий варіант сітки Антикішка, який пропонує компанія GROS – “Антикішка ЛЮКС”.

  1.  Міцне металеве полотно, яке не рветься та абсолютно безпечне для тварин.
  2.  Має посилений профіль, та кутові з’єднання. Кожен із 4-х кутів конструкції додатково посилюється накладним сталевим куточком.
  3.  Посиленні металеві ручки, які не зсохнуться від перепадів температури.
  4.  Збільшена кількість гачків кріплення.
  5.  Додатково посилюється металевою планкою по середині  полотна для збільшення міцності.
  6.  Добре захищає від комах та пуху.
  7.  Витримує вагу тварини до 14кг.

Замовляйте сітку “Антикішка ЛЮКС” та сміливо відкривайте вікна на провітрювання, не переживаючи за безпеку своїх улюбленців! Для замовлення сітки вам необхідно заміряти світовий простір вікна – відкрити стулку, та заміряти ширину та висоту від ущільнювача до ущільнювача, або можете викликати нашого майстра, який зробить замір, а по готовності сітки привезе та встановить її.

Антикошка москитная сетка "Антикошка Люкс"
Сітка "Антикішка ЛЮКС"