Москітні ролетні сітки

Віконні та дверні ролетні москітні сітки (рулонні сітки)

Рулонні москітні сітки – це зручний та сучасний спосіб захисту приміщення від комах. Вони компактні, практичні, функціональні, можуть бути виготовленні у різних кольорах, щоб гармонійно виглядати на ламінованих вікнах.

Ролетні москітні сітки – мають легку та продуману конструкцію: короб, напрямні, фіксатори полотна, москітне полотно, нижня планка з ущільнювачем та ручкою. Рулонні сітки встановлюються з вуличної сторони вікна. Полотно сітки ходить по спеціальним напрямним та згортається у рулон в короб. Принцип цих сіток такий самий, як у захисних ролет. У розгорнутому вигляді сітка не заважає вікну або дверям під час закриття або відкриття. Вони встановлюються в рамі внакладку і ніде не притирають зі стулкою або склом.

Рулонні антимоскітні сітки – це надзвичайно зручний вид захисту від комах. Легким рухом сітка відкривається і, не менш легким, закривається. На зимовий час сітку можна не знімати. Вплив низької температури для рулонних москітних сіток не є небезпечним. Короб може бути горизонтальним або вертикальним, тоді москітне полотне буде згортатися в бік.

Ролетна москітна сітка від GROS-Харків

Ролетні москітні сітки можна встановити як на вікна, так і на двері. Залежно від величини отвору, а також при вимогах до виробу, наша компанія може запропонувати різноманітні варіанти рулонних сіток.

Стандартні сітки призначені для встановлення на віконному отворі. Вона зручна та легка – це насамперед практично та економить багато місця на вікні. Сітка може відкриватися зверху-вниз, так і зі сторони в сторону в горизонтальному напрямку.

Для дверних ролетних сіток потрібно враховувати технічні особливості: висота сітки не повинна перевищувати 2,5м.

В залежності від розмірів сітки, міняється розмір коробу.

Особливості рулонних сіток

Рулонна москітна сітка складається з короба і напрямних полозів, якими ходить сітка. Короб та напрямні виготовляються з алюмінію та можуть бути білого або коричневого кольору.

Установка рулонної москітної сітки здійснюється в отвір або на раму вікна. Регулюється за допомогою пружинного механізму із зашторюванням сітки зверху донизу.

При підйомі або опусканні ролетна москітна сітка рухається по напрямних і накручується на вал, який розміщений у верхньому коробі.

Фіксується ролетна сітка спеціальним гальмівним механізмом.

Напрямний профіль та нижня планка виготовлені зі щіточкою, завдяки якій механізм рулонної сітки безшумно працює, а також перешкоджає попаданню пилу та бруду із зовнішнього боку вулиці.

За рахунок рулонного механізму, сітка легка та зручна у використанні, її не потрібно знімати на зимовий період.

Догляд за рулонною москітною сіткою простий – чистити сітку у відкритому положенні, не натискаючи на неї, протирати вологою губкою з мильним розчином.