Жалюзі Венус (на плоскому карнизі)

Жалюзі VENUS від виробника

Карниз у системі венус – плоский, посилений алюмінієвий і не так сильно “випирає”, як в інших системах.
Жалюзі Венус виготовляються з вертикальною струною натяжіння (ліскою), тобто вони за замовчуванням ідуть з фіксацією полотна, а також прошиті плоским шнуром. Струна перешкоджає розгойдування жалюзі від протягів, а також провисання при відкриванні вікна на провітрювання. Струна для жалюзі венус завжди входить у їхню вартість і відповідно за неї доплачувати не потрібно.

Управління системою Венус відбувається монохромно за допомогою ланцюжка (поворот ламелі, підняття та опускання, а також фіксація жалюзі на певній висоті). Такий тип механізму простий, зручний, надійний. На відміну від традиційних палички та мотузочки, ланцюжок прослужить набагато довше.

Жалюзі Венус виглядають дуже сучасно та елегантно, полотна встановлюють безпосередньо на кожну стулку вікна, ламелі розташовуються чітко по склу. Жалюзі кріпляться шляхом прикручування до штапіка вікна на саморізи впритул до скла, мають жилку натяжіння.

Система горизонтальних жалюзі «Venus»

Це модернізована система звичайних горизонтальних жалюзі, яку адаптували саме під металопластикові вікна. Система жалюзі Venus виготовляється на посиленому металевому карнізі з алюмінієвою стрічкою 16 мм або 25 мм. Цю систему називають по різному – Хіт, Елегант, Солодизайн, Венус або Ізолайт. Це все назви однієї системи жалюзі на плоскому карнизі з монокомандним механізмом управління ланцюжком.

Основні відмінності системи Венус від горизонтальних жалюзі

ГОРИЗОНТАЛЬНІ ЖАЛЮЗІ

ЖАЛЮЗІ ВЕНУС

Карниз в системі венус більш плоский, не так сильно "виступає" над вікном.

Жалюзі Венус виготовляються у комплекті з вертикальною струною (ліскою), яка перешкоджає розгойдуванню полотна, а також провисанню при відкриванні вікна на провітрювання. Струна для жалюзі венус завжди входить у вартість, і відповідно за неї доплачувати не потрібно.

Стандартний механізм жалюзі

Механізм управління Венус

Для виробів з ламелями 25мм, ми автоматично робимо зміщенну пробивку для отримання ефекту “повного затемнення”. В такому випадку, отвори під струну зміщуються ближче до вікна, щоб у закритому стані, ламелі перекривали дірочки і через них не потрапляло світло.

Зміщенна пробивка на 25мм

Центральна пробивка на 16мм

Переваги жалюзі Venus

  • Сучасний стильний вигляд.
  • Функціональність та легкість управління.
  • Плавне регулювання світлового потоку.
  • Широка палітра кольорів алюмінієвої стрічки.
  • Можна підібрати під ламіновані вікна. Кольори карнізу доступні для замовлення – білий, коричневий, золотий дуб та горіх.
  • Плоский карніз майже не виступає, що дозволяє безперешкодно вічиняти стулки вікна не чіпляючи відкоси.