Вертикальні жалюзі від виробника

Функції вертикальних жалюзі

  • Сонцезахист
  • Плавне регулювання ступеню освітленості приміщення
  • Оберігає від стороніх поглядів з вулиці
  • Можуть виконувати функцію зонування приміщення

Переваги вертикальних жалюзі

  • Довговічність – служать довгий термін, не висцвітають та не змінюють форму.
  • Функціональність – легкі в управлінні та монтажі.
  • Мають пиле- та вологостійку обробку.
  • Простота в догляді – легко чистяться, майже не забруднюються.

Типи управління вертикальними жалюзі

У вертикальних жалюзі зсув ламелей здійснюється за допомогою мотузки керування та має декілька типів.  Для довгої та бездоганної служби механізму рекомендується зрушувати ламелі у відкритому стані. Поворот ламелів навколо осі здійснюється ланцюжком управління. Існує чотири типи управління ламелями.

типи карнизів вж

Т1 – ламелі збираються к управлінню карнизом.

Т2 – ламелі збираються від управління карнизом.

Т3 – ламелі роз’їзжаються від центру до країв.

Т4 – ламелі збираються до центру від країв.

ВЕРТИКАЛЬНІ ЖАЛЮЗІ НА ВІКНА

Вертикальні жалюзі – класика оформлення вікна – простий, лаконічний стиль, зручність використання та захист від сонця роблять їх прекрасним варіантом! Різноманітність текстур та кольорів тканин допоможуть зробити інтер’єр більш індивідуальним.

Компанія GROS займається виробництвом вертикальних жалюзі з ламелями 127мм та 89мм. Ми сформували каталог з широким асортиментом різноманітних тканин, для того, щоб задовільнити потреби найвибагливіших клієнтів. Для виготовлення наших виробів ми використовуєм тільки якісні матеріали від перевірених часом виробників.

Всі тканини для вертикальних жалюзі від компанії GROS мають пиловідштовхувальне просочення, завдяки чому на них не сідає пил. Ця властивість особливо важлива у приміщеннях, де постійно перебуває велика кількість людей – офіси, шкільні класи, групи у дитячих садках, медичних закладах тощо.

Не менш актуальним є використання вертикальних жалюзі та у житлових приміщеннях. Вертикальні жалюзі часто використовують для оформлення вікон на балконах, кухні та у приватних будинках. 

Компанія GROS цінує ваш час! Щоб підібрати тканину, немає необхідності годинами ходити магазинами і намагатися вгадати, яка з мільйона тканин вам підійде. Достатньо лише викликати нашого замірника, який привезе повний каталог з усіма тканинами. Проконсультує та допоможе визначитися з вибором та підібрати тканину, яка довгий час буде радувати ваше око!

Каталог тканин GROS (фото) для вертикальних жалюзі

JALUZI-INFO - первый украинский портал о солнцезащитных системах