Розсувна система для вікон та дверей WDS SL 60

Розсувні вікна

Розсувні двері

Розсувні слайдингові системи для вікон та дверей із профілю WDS SL 60 наразі є популярними та затребуваними типами конструкцій. Розсувні системи WDS SL 60 має віконні та дверні рішення. Вікна зазвичай, використовують для скління балконів та лоджій, а двері у якості панорамного скління альтанок чи терас. Ці системи мають ряд переваг, які роблять їх привабливими для широкої аудиторії.

Економія простору
Розсувні системи для вікон та дверей із профілю WDS SL 60 займають мінімум місця в приміщенні, оскільки не вимагають додаткового простору для відкриття та закриття стулок. Це особливо зручно для невеликих приміщень, де кожен квадратний метр має значення.

Вбудована москітна сітка

Москітна сітка одразу вбудована в конструктив, що вирішує питання захисту від комах у теплий період року. Сітка легка та зручна у використанні.

Великі панорамні конструкції

Завдяки слайдинговій розсувній системі WDS SL 60 можна створити панорамні вікна, які забезпечать чудовий вид на навколишню місцевість та дозволять максимально використати природне світло. Максимальний розмір віконної стулки 1500*1500, дверної 1600*2300. Це дозволяє створити вікна чи двері загальною довжиною до 3500мм.

Легкість відкривання.

Спеціальні ролики легко ковзають по алюмінієвих напрямних і дозволяють плавно відчиняти та закривати вікна або двері з мінімальними зусиллями. Механізм розсувних систем WDS SL 60 забезпечує плавний та безшумний рух, що робить використання вікон та дверей комфортним та зручним.

 

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Монтажна глибина – 60мм

Камери – 3

Ширина стулки – 39мм

Ширина рами– 60мм/106мм

Склопакет – скло 6мм або 18мм

Алюмінієвий поріг з 2 або 3 рейками

Ламінація – широка палітра кольорів.

ВАРІАНТИ ВІДКРИВАННЯ СЛАЙДИНГОВИХ СИСТЕМ

Розсувна система WDS SL 60 1

Конструкція з двох частин з однією розсувною та однією глухою стулкою.

Розсувна система WDS SL 60 2

Конструкція з двох частин з двома розсувними стулками

Розсувна система WDS SL 60 3

Конструкція з трьох частин з розсувними стулками.

Розсувна система WDS SL 60 4

Конструкція з чотирьох частин з двома розсувними стулками та двома глухими.

З системи WDS SL 60 можна виготовити вікна чи двері з чотирма рухомими стулками. Можливі й інші варіанти комбінації рухомої та глухої стулки, а також інтеграція москітної сітки.