Розширення асортименту - віконно-дверні конструкції з алюмінію.

З радістю хочемо вас проінформувати, що наше виробництво почало виготовляти віконно-дверні конструкції з алюмінію. Всі системи вже доступні для розрахунку вартості та замовлення. 

Наразі доступні дві алюмінієві профільні системи – KURTOGLU, KMD.

Переваги, виробництво та технічні характеристики:

KMD 70

Товщина стінки – 1.8-2 мм.

Ширина профілю – 70мм для рами та 78,4мм для стулки.

Заповнення теплої системи KMD 70 – сп 32 мм, 44мм.

KMD.70 – це система, призначена для виконання елементів зовнішньої забудови, які вимагають високої термічної та звукоізоляції: різного типу вікон, балконних та вхідних дверей, вітрин, просторових конструкцій та багато іншого.
Всі профілі мають порошкове поліестерне покриття товщиною не менше 70мкр на всіх видимих поверхнях. Порошкове покриття може бути виконане в різних кольорах по RAL і з різними ефектами (матове. “шагрень”. металік та ін.).
Фіксація кутового з’єднувача проводиться опресуванням з використанням спеціального клею Сosmopur.

KMD 46

Товщина стінки профілю – 1,8 мм.

 Заповнення для холодної системи  KMD 46 – 4мм та 24мм.

 Монтажна глибина профіля – 46мм для рами та 54,4мм для стулки.

KMD 46 – це система призначена для виконання елементів зовнішньої забудови, що не потребують термічної ізоляції: особистого типу вікон, внутрішніх та вхідних дверей, вітрин, просторових конструкцій та багато іншого. Усі профілі мають порошкове поліестерне покриття завдовжки  не менше 70мкр на всіх видимих поверхнях. Порошкове покриття може бути виконане в різних кольорах по RAL і з різними ефектами (глянсове, матове, “шагрень”, металік та ін.) Віконна система KMD.46 має базовий розмір 46мм для рами та 54,4мм для стулки, товщина стінки профілю 1,8 мм.

Фіксація кутового з’єднувача проводиться опресуванням з використанням спеціального клею Сosmopur.

KMD F50

Видима ширина профілю – 50 мм.

Заповнення – сп 4мм – 44мм.

Дозволяє виконувати радіусні фасадні поверхні.

Класична стійково-ригельна система фасадного скління KMD F50 – призначена для виготовлення огороджувальних світлопрозорих конструкцій будівель та споруд. Вона є широко використовуваною стійково-ригельну систему фасадного скління з видимою шириною профілів 50 мм. Необхідні несучі елементи конструкції вибираються  залежно від особливостей конструкції проектованого об’єкта та величини навантажень, що впливають на огороджувальну конструкцію. Конструкція системи KMD F50 дозволяє встановлювати ригелі до стойок під кутом у діапазоні 7.5-45° з використанням спеціальних адаптерів, сухарних та притискних елементів. Це дозволяє виконувати радіусні фасадні поверхні в межах заданої кривизни.

Kurtoglu 40C

Товщина стінки – 1.2 – 1.3мм.

Монтажна глибина рами – 40мм,

Глибина стулки – 45мм,

Заповнення – сп 4мм – 20мм.

Kurtoglu 40C – бюджетна  система призначена для виконання елементів зовнішньої забудови, що не потребують термічної ізоляції: особистого типу вікон, внутрішніх та вхідних дверей, вітрин, просторових конструкцій та багато іншого. Порошкове покриття може бути виконане в різних кольорах по RAL.

Фіксація кутового з’єднувача проводиться опресуванням з  використанням спеціального клею Сosmopur

У разі виникнення питань звертайтесь за телефонами:

099-305-88-99

098-305-88-99

093-305-88-99

або електронною поштою  office@gros.ua

Чекаємо на Ваші замовлення !

З повагою команда GROS.